Kedves Vendégeink!

 

Mi azon fáradozunk, hogy pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a környeztet olyannak teremtsük, ahol mi is jól éreznénk magunkat.

A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, hogy tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének!

 

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 10.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll rendelkezésre.

A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a Bejelentő lapot, melynek adatait az hotel recepciósa az okmányok alapján egyezteti.

Érkezéskor a vendég köteles a recepciósnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait, (Útlevél vagy Személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget!

Fizetési módok: készpénz, bankkártya, Szép kártya (MKB, OTP).                                              

Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni!

Minden 18. életévét betöltött személynek szükséges az IFA 400 Ft /fő / éj megfizetése!

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az hotelen belül szigorúan TILOS!

Csak a kijelölt helyeken megengedett a dohányzás!

 

Értékek:

A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer, telefon, laptop), valamint az udvaron álló gépjárművek biztonságáért felelősséget nem vállalunk. A talált tárgyakat kérjük leadni a szálláshely vezetőjének.

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!

Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük! (pl: pohár, tányér, tv, ablak, bútor …stb.)

A vendég magatartása miatt erősen szennyezett (például hányás, ürülék, vér, ital mosatlan edények, összekent falak stb.) szoba takarításának, esetleg fertőtlenítésének költségét részben vagy egészben a vendégre hárítja! Okozott károkat meg kell téríteni!

Bármilyen meghibásodást észlel, kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a recepciós felé, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Kisállat: Házi kedvenc nem hozható.

 

Egyéb:

Parkolás a hotel előtti parkolóban ingyenes.

A vendégeknek a környezetükben lakók nyugalma érdekében be kell tartani a vonatkozó csendrendelet előírásait.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet stb.).

A szállásadónak jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet.

Amennyiben elhagyja szobáját, kérjük, hogy minden esetben zárja be az ajtót és az ablakokat, valamint elektromos berendezéseit, klímát, padlófűtési termosztátot ne hagyja bekapcsolt állapotban.

A hotelbe könnyen gyulladó és robbanó, kellemetlen szaggal járó anyagot bevinni tilos!

A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.